Headerbild

Resultat. OLLE ÖVERLÄGSEN I DUBBELTÄVLING

2010-06-13 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2010

Karlstad-Ulvsby och Nedre Ulleruds Skytteföreningar samarrangerade Dubbeltävlingen på Blomsterhults skjutbana. Två NM program sköts på den norsk ringade tavlan och man avslutade med en norsk finalskjutning med tio skott i liggande på 75 sekunder. – Det ko

Olle Gabrielsson från Rommehed var helt överlägsen med sina serier 242+245 och det blev inte sämre när han spädde på med en finalomgång på 100 poäng med sex innertior. Tvåa i Elitklassen blev Linda Strand från Karlstad-Ulvsby, 580 och trea blev Roger Strand från Mariestad på samma poäng. Klass fyra skytten Stefan Lundgren från Nedre Ullerud visade toppform och klämde i med 559 poäng och tog hem klassvinsten. – Det här var jätte roligt, nu ska jag åka till både Eda och Eidskog den 3 juli, sa Stefan belåtet. Stefan höll uppe ifjol för att renovera huset, så det var en come back som heter duga. Två klass segrar blev det för hemmaskyttarna Bo Knoblauch med 550 poäng i klass 3 och i veteran klassen 56 Sven-Åke Werme 573 poäng. Även Storfors vann dubbla klass segrar i ungdomsklasserna G15 och G17 genom Anna Eklöf och Andreas Höjevik.

 

Översta bilden: Olle Gabrielsson från Rommehed var mycket nöjd efter sin fina finalomgång med 100 poäng när Dubbeltävlingen avgjordes på Blomsterhults skjutbana i Ulvsby.

 

Bild: Sven-Åke Werme från Karlstad-Ulvsby var dagens bästa veteran med 573 poäng och vann 56 klassen.

 

Bild: Ungdomarna sköt fina resultat i dubbeltävlingen

 

 

Resultat Dubbeltävlingen

 

 

Text & Bilder: Anna Håkansson