Headerbild

Lyckat ståläger i Karlstad!

2011-02-25 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2011

Lördagen 12 februari kom ett 18 skyttar med föräldrar och ledare till skyttehallen i Sundsta Idrottshus, Karlstad, för att tillbringa hela dagen.

Det var Skyttesportförbundets Ungdomssektion i Värmland som ordnat denna dag. Skyttarna fick träna stående ställning med luftgevär och där fanns såväl nybörjare som lite mer erfarna skyttar. Emelie Larsson som ansvarade för skyttarnas dag hade ett fullspäckat schema med olika övningar och dagen avslutades med en tävling där alla fick pris! Varje skytt kunde få hjälp av någon av de tränare som fanns i skjuthallen och antal ”personliga rekord” blev det också på slutet!

 

Bildtext: Emelie Larsson drillade skyttarna som fick med sig många bra tips hem!

 

 

Under tiden skyttarna gjorde sitt, hölls även ett läger för föräldrar och ledare i ett konferensrum bredvid. Där berättade Linda Strand (skytt och ledare) och Tommy Henriksson (ledare och förälder) dels om skjutteknik, men mer om bemötande och inställning mot våra idrottande ungdomar. Tänkvärda ord med bra diskussioner och förhoppningsvis en stor portion motivation att arbeta vidare hoppas Linda och Tommy att lyssnarna fått med sig hem!

 

”Toppendag” hördes på flera håll och alla kunde enas om att fler träffar som denna är välkomna!

 

 

Text: Linda Strand

Foto: Ebba Eriksson