Headerbild

Svensk Skyttesport. Nyhetsbrev 2011-03-03

2011-03-06 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2011

 

Skyttesportförbundets nyhetsbrev gör comeback
Svenska Skyttesportförbundets nyhetsbrev gör nu comeback efter ett några månader långt uppehåll! Som prenumerant på detta nyhetsbrev får du reda på det senaste inom förbundets verksamhet.

Läs mer...

 

 

14 svenska skyttar tävlar i EM för luftvapen i veckan
Nu är EM 2011 i luftvapen här! Tävlingarna drog igång denna morgon i italienska Brescia och Sverige har 14 skyttar på plats som ska tävla i de tre grenarna luftpistol, luftgevär och viltmål. Och det började bra - med ett svenskt lagsilver till viltmålsskyttarna! Du kan följa svenskarnas framfart i EM på vår speciella EM-sida.

Läs mer...

 

Glöm inte föreningsavgiften
Alla medlemsföreningar ska varje år betala 500 kronor i föreningsavgift till Svenska Skyttesportförbundet. Har din förening inte gjort det, är det hög tid nu - betalningen skulle varit oss tillhanda den 28 februari!

Läs mer...

 

Årsrapport 2010
Nu vill vi ha in varje förenings Årsrapport för 2010! Årsrapporten görs i år i IdrottOnline. Årsrapporten berättar bland annat hur många medlemmar ni har i er förening och hur fördelningen i ålder och kön ser ut.

Läs mer...

 

Skyttepremier
Beställning av skyttepremier till skolungdom kan nu göras. Premien består av skytte- sköld i silver till elever i gymnasiet samt skyttediplom till elever i grundskolan årskurs 7-9.

Läs mer...

 

Tid för årsmöten
Mars är en månad fylld av årsmöten för sektioner och distrikt. Missa inte dag, plats och tid för mötena - du hittar kallelser på vår hemsida.

Läs mer...

 

Svensk Skyttesport
Produktionen av tidningen Svensk Skyttesport nr 2 2011 är igång. Vill du få med ett referat från tävling, läger eller annat, se till att skicka in ditt material senast fredag 4 mars.

Läs mer...

 

 

 

Världscup i lerduva i Chile
Årets första världscuptävling i lerduva har startat i Concepción i Chile. Håkan Dahlby är på plats för att jaga segern i dubbeltrap - och en seger är extra värdefull i år då det ger en kvotplats till OS.

Läs mer...

  

 

Svenska Skyttesportförbundet, Idrottens Hus, 114 73 Stockholm
telefon: 08-699 63 70, e-post: office@skyttesport.se
hemsida: www.skyttesport.se