Headerbild

MATTS REGIONSMÄSTARE

2011-03-13 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2011

Bild: Matts Hultsved, I2 satte alla skotten i figurerna på Regionsmästerskapet i fältskytte. På fjärde stationen som var uppsatt i terrängen i Lövåsen kom en lokal snöby och sikten var inte bra, trots detta satte Matts alla sina sex skott i innerringen på

Det blev återigen Matts Hultsved, I2 som var överst på pallen när Karlstadskretsen anordnade Regionsmästerskapet och K-Träffen i Mölnbacka.

 – Jag tror aldrig jag har legat så rätt i alla figurerna sa Matts efteråt, med glimten i ögat. Dock var han lite tveksam till att åka på DM som går i Edane den 3 April. Matts sköt återigen fullt 36 träff med fin fina 23 innerträffar och då hade sista målet inte någon innerring. Tvåa blev Mats Janson, Säffle 36/18 och trea Henry Håkansson, Eda 36/16. Fyra och bäste veteran blev Leif Edvinsson, Kristinehamn med 36/12. I liggandemästerskapet vann Per Strandh, Mariestad 34/11 och tvåa kom Edaskytten Andrée Brask 33/13 och trea Sven-Erik Palm, Kristinehamn 33/8. Lagtävlingen vann Stenungsund med 105 träffar före Eda 101 och Grums 95. Banläggaren Stefan Lundgren fick mycket beröm för sin återigen perfekt lagda bana med varierande mål, avstånd och en del korta skjuttider.

 

 

Bild: Regionmästerskap senior, veteran och liggande

 

Text & Bild: Anna Håkansson