Headerbild

Resultat: Upplandsserien KH fält omg 4

2012-05-29 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2012

Hans Hägglund hade full pott även i Västerås korthåll fält.

För andra tävlingen i rad lyckades Hans Hägglund, Skultuna, komma runt korthåll-fältstigen utan att bomma ett enda skott. Idag var han dessutom ensam om att klara stigen med bara sexor. Dagens bana, som lagts av John-Erik Lennkvist, Stefan Andersson och Filip Andersson, ansågs allmänt vara ganska svår. Dels för att ett par av målen stod längre bort än de rekommenderade max-hållen. Men det tappades även träffar på ett par av de mål som istället stod betydligt kortare än rekommenderade max-håll.
Men som vanligt i Västerås, var det en mycket trevlig och välarrangerad tävling. Saft- och bull-pausen efter tredje stationen satt mycket bra i den soliga och varma majdagen.
Sammanlagt hade alltså veteranen Hans Hägglund, 42 träff, före Bo Wiqvist, BW-Shooters och Åke Arbrink, Rosersberg, med 39 respektive 38 träffar.
Bland juniorerna lyckades Fabian Hedén-Svensson, Skultuna, bäst med 34 träff, före Emma Wallerström, Ununge, med 32 träff.
Bland seniorerna hade Jan Wallesrström, Ununge, 38 träff, före Ann-Sofie Wendle, Almunge-Länna, och Jan Eriksson, Haraker, båda med 36 träff.

I Upplandsserien innebär det att Hans Hägglund befäster sin ledning bland veteranerna, med 104 träff, före Bo Wiqvist med 91 träff.
Bland seniorerna toppar Jan Wallerström med 68 träff, före Ann-Sofie Wendle, 64 träff.
Bland juniorerna leder Emma Wallerström med 61 träff. Emma är den enda bland juniorerna som har skjutit mer än en tävling.

Nästa tävling i Upplandsserien blir i Rasbo den 17 juni.


Christer Jansson,
samordnare för Upplandsserien

 

Resultat Upplandsserien i korthåll fält 2012 efter omg 4