Headerbild

Debatt: Nytt för 6,5-skyttar

2015-07-02 i Debatt / Debatt

Mycket har hänt under senaste tiden och nu är det dags att lägga denna pajkastning bakom oss och att vi diopterskyttar, kikarskyttar och sportskyttar gemensamt jobbar framåt för skyttets bästa.

Har under eftermiddagen haft ett längre samtal med Skyttesportförbundets ordförande Jimmy Persson och vi är överens om ovanstående.

Jag från min sida skall fortsätta som hittills och t ex samla ihop och föra vidare synpunkter som kommer in på olika sätt. Skall dock vara lite mera försiktig att föra vidare synpunkter som innehåller ren kritik mot olika personer i organisationen.

Jimmy Persson har å sin sida lovat att bekräfta ovanstående på ett officiellt sätt. Han skall också titta lite på hur organisationen fungerar i olika detaljer och i sin helhet.

Vid tillfälle skall vi sätta oss ned och prata om nuläget och hur det kan förbättras.

Jag vill passa på och tacka alla, ingen nämnd och ingen glömd, för det stora stöd jag har känt under den här veckan. Jag ber r också att sprida ovanstående till de som inte är med på min sändlista.

Än en gång vill jag förtydliga att om det är någon som inte vill vara med på min sändlista så hör av er, så plockar jag bort er.

Låt oss nu njuta av sommaren och se fram emot kommande större och mindre arrangemang.

 

Med skyttehälsningar

 

klasg