Headerbild

Resultat KhF: Upplandsserien i korthåll fält 2015 efter omg 3

2015-07-26 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2015

Kraftiga vindar ställde skyttarna på hårda prov i Rasbos korthållfältskjutning.

Det blåste tidvis ganska kraftigt vid korthållsfältskjutningen i Rasbo den 7 juni. De två första målen stod på den ganska vindskyddade 6,5-banan, medan de övriga fyra målen stod på en öppen åker avbruten av några trädholmar.
De som sköt bra tyckte att det var roligt att prova på att skjuta med lite mer vind, medan den som inte lyckades lika bra kanske inte uppskattade det lika mycket.
De två gästande skyttar Hans Hägglund, Skultuna och Bo Wiqvist, Eskilstuna, tillsammans med arrangörsföreningens Christer Jansson, hörde till de som nog uppskattade dagen, alla hade fullt, 36 träff. Men även juniorskytten Elin Myrberg, Kila, lyckades mycket bra på en av sina allra första fältskjutningar, med 32 träff.

Sammanlagt innebar det att Elin Myrberg, Kila, gick upp till ledningen bland juniorerna, med 59 träff, före Isak Johansson, 56 träff, också han Kila.
Bland seniorerna behåller Åke Gustavsson, ledningen, med 92 träff, före Ann-Sofie Wendle, 88 träff, och Björn Brindefalk, 76 träff, samtliga skjuter för Almunge-Länna.
Bland veteranerna stärkte Bo Wiqvist, Eskilstuna, ledningen, och har nu 107 träff, bara en tappad poäng. Leif Hedlund, Skultuna, ligger två med 96 träff före Alf Sellin, Enköping, 94 träff.

Det här var den sista skjutningen i Upplandsserien före sommaren.
I höst återkommer vi med ett tätt skjutprogram. Den första skjuts i Oxelösund, den 29/8, därefter Almunge-Länna och Götlunda de kommande helgerna.

Välkomna!

150726
Christer Jansson
samordnare för Upplandsserien

 

 

Resultat KhF: Upplandsserien i korthåll fält 2015 efter omg 3