Headerbild

Resultat GF: Julklappsskjutningen Sala 19 December

2015-12-20 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2015

Fyrklövern Johan Blank, Rommehed, Benny Andersson, Essvena-Bråttenby, Philip Falk, Heby och Mats Pettersson do, hade alla maximala 30 träffar i kikarklassen vid lördagens Julklappsskjutning med gevär på Salas skjutbana.

                                                                 BWloggaR

Blank tog med sina 29 (!) innerträffar hand om segern vilket innebar en trevlig tomte och två bingolotter i pris. Lars Lindgren, Fagersta, lyckades också med bedriften att nå maxträff, vilket gav vinst i klassen ett knämål.

Magnus Thoreson, Glanshammar, vann klassen två knämål på 28 träffar medan Hasse Eriksson, Kila, trots arrangemangsbestyr hann med att toppa liggklassen. Även han med maximala 30 träffar.I hasorna med färre inner var Leif Hedlund, Skultuna.

Vid den efterföljande prisutdelningen konstaterade Jessica Linnman förnöjt att det var nytt deltagarrekord, vi närmar oss 50-strecket...

För några år sedan var det busväder i Julklappsskjutningen men denna gång var det prima väder med knappt märkbara vindar och en svag men ändå värmande höstsol. Svåraste mål var det sista, 1/4-del höger i knästående på 400 meter. Trevligt var att den ständigt ökande veteranskaran fick skjuta på längre tid vilket uppskattades.

Kul också att tävlingen utökats med en kikarklass vilket ger anrättningen en extra piff.

Men denna tävling i bagaget går fältskyttarna till julvila och enligt uppgift blir det sparsamt med tävlingar under januari.

De som är sugna kan dock kolla med Klas Gustavsson för på Kungsängen kommer det att pangas en del under kommande månad.

Hälsar

 

BOSSE WIQVIST

 

Resultat GF: Julklappsskjutningen Sala 19 Dec 2015


Sammanställning GF Västeråskretsen 19 Dec 2015