Headerbild

SM BRONS TILL VÄRMLAND

2016-08-03 i Värmlands Skyttesportförbund / Nyheter / Arkiv 2016

De värmländska korthållskyttarna fortsätter att imponera då de tog ytterligare en SM medalj i förbundslagtävlingen och denna gång blev det brons.

Det var skyttarna Albin Johansson, Eric Wallberg, Mathias Gärdestam, Emanuel Söderström och Elin Brask som tillsammans fick ihop 954 poäng. Skånes Skyttesportförbund tog andra platsen med samma poäng som de värmländska skyttarna, men hade den högsta poängen individuellt och knep därmed silvermedaljen. Vann gjorde Skånes Skyttesportförbund med den höga poängsumman 970. Albin Johansson från Lekvattnet-Torsby dominerade i det Värmländska laget och tog en fin sjätte plats i den öppna klassen med 194/8 och stannade på en tjugotredje plats i mästerskapet med 321/11. Vann gjorde Henrik Bengtsson från Svedala-Börringe med mäktiga 342/19.

Text & Bilder: Anna Nilsson